Löjtnantshjärta

löjtnantshjärta lamprocapnos spectabilis
Löjtnantshjärta Lamprocapnos spectabilis.

Jag och Lilla B har varit och hälsat på närmsta familjen några dar, mina föräldrar, mormor och morfar och farmor. Det var efterlängtat och roligt men jag kan inte förneka att jag tänkte på trädgården varje dag vi var bortresta. Jag längtade såklart efter växterna lite då och då, för är det någon gång som är extra svår att skiljas från trädgården så tycker jag det är just i maj. När vi kom hem gick vi förstås en trädgårdsrunda för att se vad som hänt medan vi var borta. Det hade regnat fint här hemma och därav växt så det knakat. Löjtnantshjärtanen har sträck på sig rejält och briljerar med långa bågböjda stjälkar kantade av hjärtan, en underbar syn.

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me