Grönsaksdrömmar

grönsaksodling

Jag odlar grönsaker i odlingslådor vilket jag är ganska nöjd med, men kan ändå inte sluta tänka på ett mer traditionellt grönsaksland med långa raka rader. Kanske är det så att omväxling förnöjer? Jag vet precis hur det skulle se ut. En solroshäck åt ena hållet och bärbuskar runt resten. Egentligen borde jag sluta fundera på det här för jag har ändå ingen plats över för den idén. Odlingen i mina lådor blev inte riktigt som jag tänk i år och kanske är det därför jag drömmer om något annat. Det blev mindre grönsaker och mer blommor än som jag egentligen tänkt. Det bara blev som det blev och den svåra torkan satte stopp för en del frön som ville gro. Nu har jag börjat planera inför nästa års köksväxtodling. Det är skönt med trädgård på det viset att man med varje nytt år får chansen att göra om till något helt nytt och bättre än det som var förra säsongen. Och alltid lär man sig en massa nytt, kul och intressant.

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me