Tulpankrans

blogg trädgård

Det har varit en fantastisk trädgårdshelg. Vi har häckande småfåglar i trädgården och för ett par timmar sedan mötte vi en igelkott i det höga gräset bakom trädgårdsbänken. Jag har också gjort en tulpankrans. Har gått och kikat på de här båda sorterna ett tag och insett att deras färger gifter sig. Då är det svårt att motstå. Och nej, jag tycker inte att det är synd att plocka så mycket blommor. Jag pepprar min trädgård med färg i form av blommor mycket för att jag ska kunna arbeta med dem. De är som färg för mig och jag målar tavlor med deras fantastiska nyanser.

blogg trädgård

Darwinhybridtulpaner ‘Apricot Impression’ och pingstliljor såklart.

blogg trädgård

Triumftulpanerna ‘Indian Summer’ är makalöst vackra!

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me