Höstfägring

höstväxter höstplantering prydnadskål

Nu har det blivit höstplanteringsdags. Vid den här tiden på året finns hur mycket skojigt som helst att välja på i växtbutikerna. Den här planteringen gjorde jag för några år sedan och den innehåller det jag höstgillar mest, prydnadskål, gräs och bärljung. Hallelulja vad mycket fint det finns!

höstfägring prydnadskål

Har man ingen kruka att plantera i går det förstås lika bra att sätta växterna direkt i jorden. Inte alltid man tänker på det.

bärljung prydnadskål

Min roliga kruka som ser ut som ett ansikte ska få vara med i årets höstplantering. Här fick hon en hatt av bärljung. Denna gång har jag planer på att ge henne en mer avslappnad frisyr. Fortsättning följer längre fram när jag är klar med plantering och fix på trappen.

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me