Nu smiter jag…

vårträdgård

Jag har insett att jag blivit ganska ensam i trädgårdsbloggvärlden. De flesta har flyttat till Instagram, medan jag stannat kvar här. Tack vare min trädgårdsvän Annika Christensens övertalning prövade också jag Insta häromdan. Nu förstår jag fördelarna. Tidigare i mitt liv hoppade jag på allt som var roligt. Jag skaffade mig fler och fler uppgifter – men tog inte bort något. Till slut gick det förstås inte. Med den erfarenheten har jag lärt mig att prioritera. Så, att både blogga och instagramma blir lite för mycket. Därför väljer jag nu att smita över till Instagram.

narcisser

Nu ska jag gå ut i trädgården och in på Instagram. Där ska trädgården få växa i bilder och glädje och jag hoppas vi ses!

vårträdgård

Vill ni hitta mig på Instagram söker ni på mitt namn: @carolinzander

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me