Vintervila

märkning

Lilian, tack för att du lät mig veta att du “gått vidare”. Jag har tänkt på dig och det känns bra att veta. Nu när du lämnat “detta livet” kan du njuta av naturens mirakel helt på egen hand igen. Det är en ovanligt vacker vinter i år. Jag tar inte avsked av dig för jag vet att vi ses bland blommorna. Men först ska du vila, vila med naturen i allt det vintervackra. Snart är det vår.

(Till alla er som undrat över min frånvaro här på bloggen sedan en tid tillbaka så vill jag säga att både jag och bloggen gått i vintervila. Så länge vill jag passa på att tacka alla som läst min blogg och för alla positiva kommentarer jag fått. De har gjort mig så glad. Givetvis vill jag också önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!)

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me