Sommargranen

köksträdgård

Eftersom någon i ett tidigare inlägg här på bloggen undrade vad det var för en buske som blommade i olika färger visar jag den nu i sin helhet, sommargranen. Säkert tycker många att det är lite väl tokigt att ha en klädd gran i sin köksträdgård mitt i sommaren, men både jag och lilla B blir väldigt glada varje gång vi ser den och det är ju huvudsaken. Trädgården är för mig en glädjens och kreativitetens plats där man får göra som man vill. Jag älskar klädda granar och tycker om när det blänker och glittrar, inte bara på julen. I julas stod den lilla granen i en julplantering och jag tyckte mycket om den. När julen var över flyttades granen till en gömd plats bredvid komposten. Det kändes fel och tråkigt så när påsken kom dekorerade jag den med färgglada påskägg och den såg väldigt rolig ut. Efter det kunde jag helt enkelt inte ställa undan den igen. Det var som om granen självt sa att den ville fortsätta glittra så, så fick det bli. Sedan dess har den fått både prismor och pärlband och det trivs den väldigt bra med.

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me