Juniljus

Akleja Aquilegia vulgaris
Akleja Aquilegia vulgaris

Trädgården har fyllts med sommar. Med den kommer det speciella ljus som bara finns i juni. Det bästa av ljus tycker jag. Särskilt på morgonen och om kvällarna. Aklejorna har jag medvetet låtit sprida sig så mycket de vill. Deras mångfald i färg och form är makalös och ljuvligt. Jag tycker om deras lätthet och hur de utstrålar glädje.

Kirgislök Allium aflatuense

Kirgislök och nattviol är också fantastiska nu.
Precis som aklejorna fångar de försommarljuset och lyser.

Akleja Aquilegia vulgaris

Nu kommer jag vara utan internet några dar och ta till vara på att vi fått en ny sommar. Tänk att miraklet händer varje år. Och så vill jag önska alla bloggläsare sköna gröna stunder, så ses vi nästa vecka, om ni vill.

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me