Ljus i mörker

utomhus ljusslinga

Inatt vaknade vi av att Lilla B fått rysligt hög feber. Hon skrek och yrade, och vaknade gång på gång hela natten. Jag som i vanliga fall kan vara lite av ett nervvrak kände att jag till slut höll på att svimma. Jag har svimmat ganska många gånger så jag vet hur det känns när det är på väg. Turligt nog lyckades jag vända det hela genom att luta huvudet framåt. Under dagen har Lilla B som väl är blivit bättre. Febern finns fortfarande kvar men är inte lika hög längre och på eftermiddagen tittade hon på film. Själv gick jag ut i trädgården en stund.

utebelysning

Jag hann inte vara ute länge förrän det var mörkt. Det gjorde inte så mycket just idag för jag tog det bara lugnt, vilade mest och tittade på ljusslingorna som jag satt i några buskar. Månen började lysa strax före skymning och det kändes faktiskt att julen smugit sig på även i trädgården. Allt var väldigt stilla. Jag lade märke till att koltrastarna som besöker fågelbordet blivit betydligt fler och sånt gör mig alltid glad. Att det på sina håll knastrade lite av frost när jag gick över gräsmattan fullbordade stunden. Precis som jag önskat har vi fått kyligare väder.

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me