Omstart

röd solros

Idag kände jag hösten komma. Det är senare än vanligt, så sent att jag börjat längta. Numera betyder hösten en omstart för mig och det är skönt. Redan nu har jag en ny vår i sikte. Det där med omstart är viktigt. När saker och ting inte klaffar som det ska, eller är tänkt, då är det skönt att tänka på att man faktiskt kan börja om på något nytt istället. Dagens trädgårdsstund fick mig att tänka extra mycket på det. Jag hade just grävt ner några vårlökar, när jag började prata med en kvinna som berättade mycket om sitt liv. Att hon lyckats vända det negativa till något bättre. Kändes som om jorden hörde vad vi sa. Och lökarna viskade löften om omstart. Våren besöker inte bara trädgårdar. Den kommer också till människors liv.

Share

  • Add this entry to Hatena Bookmark

Follow Me