Hem

måndag 30 april 2018

Våren är glädjens tid

Morgondagg och aftonljus
Bild ur min bok, Morgondagg och aftonljus.

Idag är det valborg, en härlig dag. Är det något som är värt att firas så är det att våren är här!9 kommentarer:

 1. Nu har jag tittat igenom nästan hela din blogg så otroligt vacker trädgård du har! Jätte fina bilder och du skriver så fint om din trädgård! Jag önskar dig en härlig sommar säsong! Jag blev väldigt inspirerad av din blogg synd att det var så tråkigt väder ute idag annars hade jag planterat min senaste rabatt som väntar på plantering den ska gå i aprikosrosa toner Alkemist, Abraham darby och pionen coral charm änså länge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för dina fina ord! Och jag önskar dig allt lycka till med din nya rabatt!

   Radera
 2. Hej Carolin. Kommer til at huske på den her skønne fortælling - hvis du skulle få lyst : http://www.shamanism.dk/valborgintrv.htm
  Din have er smuk !
  Med hilsner - der er torden på vej over havet til jer/Fra Laila

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för detta bästa Laila! Nu är jag nyss hemkommen från en valborgsmässoeld. Här regnar och blåser det något förskräckligt, men våren kändes ändå, den liksom ligger och pyr i luften. Tidigare under eftermiddagen lyssnade jag på programmet :-) Är det något som är väl värt att fira så är det våren tycker jag <3 /Carolin

   Radera
  2. (Nu slog jag upp ordet "torden". NU vet jag att det betyder åska :-) Du hade så rätt! För några timmar sedan mullrade det ordentligt.)

   Radera
 3. Så dejligt, Carolin, at du kunne bruge programmet. Heldige du, at du var til Valborgsbål ! Jo, mærker som du, at våren er stærk, også under stormen i går. Og ja - den kan næsten ikke fejres nok - dejlige, magiske vår.
  Åska - så flot et ord. Jeg holder rigtig meget af åska og storm. Ligesom Tove Janssons far, fra alle hendes fortællinger.

  Hav fine dage, hvor du er. Med varme hilsner på vinden/Fra Laila.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tove Janssons fascination för oväder känner jag igen hos mig själv :-)

   Radera
 4. Vilken vacker blogg och dina akvareller är underbara. Nu har jag beställt din bok och väntar med spänning på att få läsa den.
  Kram Raina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för värmande ord! Och tack för att du köpt boken. Jag hoppas du får en stunds grön förnöjelse <3 Kram/ Carolin

   Radera