Hem

tisdag 22 augusti 2017

Fortsatt bloggpaus

Solros Helianthus annuus

Ja, nu hade jag tänkt köra igång med bloggen igen, men så ändrades planerna. Tiden och de projekt jag vill göra sammanstrålar inte riktigt som jag vill. Och timmarna framför datorn vill jag minska till förmån för trädgården, såklart! Kanske kommer jag tillbaka senare i höst, om jag nu inte kan låta bli...men jag lovar inget. Tid och lust får styra.

hon som talar med blommor

Tills vidare önskar jag er en riktigt härlig sensommar och höst med allt roligt det innebär i trädgården!5 kommentarer:

 1. Ha det så gott med dina projekt. Här är det åxå lite fattigt med bloggandet. Var sak har sin tid heter det väl
  Ha det gott och väl mött när du känner tiden är mogen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Ja nog har man projekt och tiden bara rinner iväg...kom tillbaka när du har tid!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Spännande att se vad det ska bli i din utökade rabatt!
  Ha en fortsatt trevlig september!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Ingen panik, vi finns här när du återvänder ;]

  SvaraRadera
 5. Kære Carolin - ønsker dig held og lykke med dit projekt og en skøn høst. Læste forleden om et trick til holde rådyr borte fra de afgrøder man vil ha for sig selv. Man kan hænge ens gamle cd´er med snor på æbletræer fx. Det holder jo ikke så godt på blomster, men på træer skulle det virke. Vil blot videreformidle det til dig. Og: Hvor er det en smuk solsikke, der bor hos dig. Knus i høsten, fra Danmark og jeg.

  SvaraRadera