Hem

tisdag 2 maj 2017

Maj

märkning

Maj är paradisets egen månad i trädgårdslivet. Efter regnet blev det förbluffande snabbt grönare, blommigare och alldeles underbart. En sak som jag märkt är att för varje år som går med min trädgård uppskattar jag den ännu mer. Var gång våren väcker växtligheten till liv tycks miraklet bara bli ännu större. Jag måste ta fler pauser när jag pysslar där ute, titta noggrannare och insupa mer av allt som är så fantastiskt precis överallt.2 kommentarer:

  1. Så glad jag hittade din ljuvliga blogg då jag behövde just den .
    Gillar ditt sätt att förhålla dig till trädgården och livet.Bilderna du målar berättandet skönheten i de fantastiskt fina kransarna . Sagokänslan osv 😇

    SvaraRadera
  2. Verkligen en maffig bild. Så mycket blomning och så grönt redan.
    //Helene

    SvaraRadera