Hem

tisdag 28 februari 2017

Bild som väcker hopp och skön odlarglädje

Trädgårdsblogg

Jag har en pärm i vilken jag samlar bilder som betyder så där lite extra. Det kan vara ett fotografi, ett vykort, något jag själv tecknat eller som i detta fall en bild tagen ur en gammal trädgårdstidning som tillhört mormor eller farmor. Varje gång jag ser den här bilden blir jag barnsligt lycklig. Den innehåller så mycket odlarglädje och hopp, särskilt i den brytningstid vi står i nu när vi som bäst längtar efter våren. Bilden ser ut av vara hämtad ur en barnbok, men i så fall vilken? Kanske finns det någon annan som vet.3 kommentarer:

 1. Det står Monica Schultz på övre delen av elementet!

  SvaraRadera
 2. Hej Carolin! Tittar ofta in här.
  Du har så vacker inspirerande trädgård, och målar så fina bilder!
  Bilden påminner om dem Lena Andersson gjort I Majas abc och Majas lilla gröna tycker jag . / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria! Vad roligt att du trivs på bloggen! Jag har också funderat på Lena Andersson,
   stilen är just den och jag tycker så mycket om den typen av bilder.

   Men som Alfrida här ovan skriver, det står Monica Schults på elementet.
   Har nu kollat upp namnet och det stämmer, så tack för det Alfrida :-)

   Radera