Hem

torsdag 17 december 2015

Hyacintsnuva

hyacint

Jag tyckte så synd om farmor när hon blev allergisk mot hyacinter. Hon nös, och näsan rann. Ändå fortsatte hon köpa hyacinter till jul. Nu har allergin drabbat mig, och jag gör som farmor. Några veckors hyacintsnuva får man tåla, för inte vill man vara utan blommorna!3 kommentarer:

 1. Ej, hvor trist... Jeg har hørt at jer der ikke kan tåle dem, nogengange godt kan tåle de hvide..

  SvaraRadera
 2. Visst är de vackra, men här åker de ut i växthuset så fort första blomman visar sig.
  Ha det gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Jag tycker de är vackrast som knoppar med sin bulliga lök. i grön mossa. då njuter jag av dom sen åker de till balkongen mannen tål heller inte dom lite bättre med de som är doftsnåla
  Ha det gott och prosit på dig
  Kram Meta

  SvaraRadera