Hem

torsdag 1 oktober 2015

Morgonljus

trädgårdsblogg

Det måste vara underbart att vara morgonmänniska. För det är på morgonen trädgården är som vackrast. När ljuset faller mjukt och får bladen att skimra. Men är man helt slut de tidiga timmarna är det svårt att uppskatta allt det fina fullt ut. Tur är det om man har en kamera. Då kan mitt i tröttheten försöka fånga känslan på bild istället.

trädgårdsblogg

Man kan gå runt som i ett töcken och knäppa en bild här och där. När man sedan vaknat till liv har man ju i alla fall sina morgonbilder kvar. Vattendroppar som gnistrar i ljuset och en skata som sov på ens bänk. Den var nog lika trött som jag.3 kommentarer:

 1. Ja håller med dig till fullo. Morgonstund i trädgården är det bästa jag vet. Ibland glömmer jag ta av pyjamasen.
  Jag fastnar där ute liksom.
  Underbara bilder.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Hela sommaren har jag ägnat min morgonrunda åt snigeljakt och missat allt det här vackra med mjukt ljus och morgondagg. Kanske ännu inte för sent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte försent Marta. Morgonljuset i oktober är magiskt... /Carolin

   Radera