Hem

tisdag 5 maj 2015

Mellan hägg och syren

köksträdgård odla grönsaker

Idag har jag äntligen sått i köksträdgården! Ytan har utökats sedan förra året och det tog sin tid att göra i ordning bäddarna, därför hamnade de första fröerna i jorden senare än vanligt. Nu väntar jag med spänning på att de ska gro.

vårträdgård

Mellan hägg och syren finns ingen bättre plats att vara på än en trädgård tycker jag. Det är så ljuvligt fint med allt som spirar och fåglarna som sjunger. När jag tänker efter så vill jag nog egentligen aldrig gå in.

pingstliljor
Poetnarcisserna blommar vitt och vackert som i en saga!

japanskt körsbär
Det japanska körsbärsträdet står även hon med blom i håret.

vårträdgård

Om någon undrar vart jag tagit vägen så är jag ute. Ute i det härligaste som finns, i himmelriket här på jorden. Aldrig någonsin kan man väl tröttna på våren?1 kommentar: