Hem

lördag 18 april 2015

Vårutställning på Sofiero med Annika Christensen

Vår i kruka Sofiero Annika Christensen
Vår i kruka

I fredags öppnade utställningen Vår i kruka på Sofiero. Trädgårdsfotografen Annika Christensen visar massor av fina lökplanteringar i spannar och krukor! Jag hoppas kunna besöka utställningen innan den stänger 17 maj. Om inte annat har den redan inspirerat mig som ni ser på målningen ovan :-)

Trevlig helg!4 kommentarer:

 1. Du är makalös Carolin!
  Jag blir så rörd av detta. Hoppas verkligen du kan komma innan den 17 maj.
  Stor kram til dig från mig
  Annika

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tavla! Utställningen är fantastisk, hoppas du hinner dit! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emma :-) Ja, jag kan tro det så det hoppas jag med. Kram! /Carolin

   Radera