Hem

fredag 13 mars 2015

Vårreportage

carolin zander hon som talar med blommor
Foto: Annika Christensen

Förra våren när tulpanerna blommade som bäst fick jag rolig påhälsning av trädgårdsfotografen Annika Christensen och journalisten Emma Olevik. Besöket resulterade i ett vårreportage som nu kan ses i tidningen Fixa.

carolin zander hon som talar med blommor

Tack Annika och Emma för ert fina arbete! För mig blir det ett trädgårdsminne att spara både i form av ett kul besök och en tidning. Och jag hoppas att alla som läser reportaget blir lika glada som mig över att se de färgglada blommorna. Våren är glädjens tid och ingen kan fira den så bra som just lökväxterna med sina pigga färger.

Önskar er alla en trevlig helg i vårsolen!8 kommentarer:

 1. Nöjet var HELT på vår sida! Vad fint det blev! Massa kramar!

  SvaraRadera
 2. Hej min vän! Det är alltid kul att få komma till dig Caroline. Hoppas bara du kan komma till mig en vacker dag.

  Jag har inte sett det ännu men om det är nöjd så känns det bra för mig.
  Kram på dig
  Annika

  SvaraRadera
 3. Reportaget är bara så fint! Stort Grattis!

  SvaraRadera
 4. En ting å si: Wow!
  Og snart er vi der igjen :)

  SvaraRadera

 5. Grattis! Vacker trädgård och mycket hårt arbete som ligger bakom /Annakarin

  SvaraRadera
 6. Vad kul, den missade jag när jag snabb bläddrade får bli en längre lässtund ser jag. Bilderna i ditt inlägg är ju helhäftiga tänk snart är vi där.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 7. Så roligt! Härliga bilder. :)

  SvaraRadera