Hem

måndag 16 februari 2015

Trädgårdslängtan

tulpaner och narcisser

Eftersom jag varit sjuk i influensa en veckas tid och inte så när som ens stuckit näsan utanför dörren känns det nästan som om det börjat växa mossa på mig. Jag längtar ut så det värker i hela kroppen. Jag längtar efter våren och dess lökväxter som jag håller så mycket av!

vårblomning trädgård

Tittar på gamla foton och drömmer mig bort i färg och värme.

vårträdgård

Så grönsugen som jag blivit nu tror jag inte jag varit på flera år. Eller kanske är det så att man snabbt glömmer hur det brukar vara vid den här tiden på året?2 kommentarer:

 1. Här är en till som gillar lökväxter. Men se här har trädgårdsarbetet börjat med stora projekt. Byxorna är redan skitiga.
  Allt gott och krya på er.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter underbart. Jag vill också ha skitiga byxor! /Carolin

   Radera