Hem

fredag 27 februari 2015

Snart tid för frösådd

köksträdgård
I år har jag ingen aning om vilka fröer jag ska så till våren.

I vanliga fall brukar jag kasta mig över frökatalogerna så fort de dyker upp, oftast redan i januari. Men i år har jag knappt ägnat fröerna en tanke och jag vet inte riktigt varför. Kanske beror det på att jag börjat samla på kaktusar och varit upp över öronen sysselsatt med det, eller så är det för att jag surnat till efter all information om kraftigt besprutade fröodlingar. Tur det finns ekologiska alternativ.

Önskar er alla en trevlig helg. Kanske blir det en titt i fröhyllorna?2 kommentarer:

 1. Jo, man blir less på alla larm om besprutning av fröer, grönsaker, frukt......Det finns ju tack och lov ekologiska alternativ och om fler och fler väljer dem så kanske producenterna får tänka om.
  Kram Anna -Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir man less och du har så rätt i det du skriver. Kram /Carolin

   Radera