Hem

söndag 1 februari 2015

Mera vinter

märkning

Så fort snön smält bestämde den sig för att komma tillbaka. Inte mig emot, för jag tycker riktigt vinterväder är härligt och fint, särskilt när det snöar lite hela dagarna som det gjort nu. Och så är det så skönt med tystnaden som snön skapar.

märkning
Funderar på om björken i stora tunnan någonsin varit finare...

märkning

Fåglarna måste så klart få sitt, men snön gör sitt bästa för att begrava allt jag sätter ut åt dem. Nu är det snö som borstas bort under trädgårdsrundorna, om ett par månader är det ogräs som plockas. Tänk vad kul det är med årstider tänker jag, omväxling förnöjer.6 kommentarer:

 1. Åh så fine sne billeder :)

  SvaraRadera
 2. Härligt med snö tycker jag. Vad fin trädgården blir. Ja det där med ogräs efter fågelmat tänkte jag på idag.
  Det är ganska lätt att få bort.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Härligt vintervitt hos dig ju. Ja, nog finns det alltid något att göra i trädgården om man vill.
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 4. Ja, idag har det blivit flera vändor ut i trädgården för att ta bort snön från fröautomaterna. Ganska härligt för då kan man passa på att njuta av hur fint det blir när allt bäddas in vit pudersnö.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Du har lika fin vinter som jag har ser jag. Vad skulle vi göra utan dessa vackra årstider vi har??????????
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Tystnaden är speciell.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera