Hem

måndag 12 januari 2015

Små gröna fingar

snittulpaner carl vin linné

Det sägs att Carl von Linné ofta lekte med blommor när han var liten. Det gjorde jag också. Säkert var det en bidragande faktor till ett livslångt intresse för både honom och mig. Jag är övertygad om att det just är sådant som ger små gröna fingrar lust och vilja att växa vidare.3 kommentarer:

 1. Ja, det blir nog en lust och ett intresse man bär med sig genom livet. själv plockade jag blommor och gav bort buketter till grannar, släktingar och många andra när jag var liten. Fin bild.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Fin bild. Jag lekte blomsteraffär när jag var liten.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Här är en till som lekte blomsteraffär. Så fin hon är din lilla blomsterflicka!
  Kram
  Annika

  SvaraRadera