Hem

tisdag 6 januari 2015

En svag nyans, ett ljus nånstans

trädgårdsblogg

Snön som kom har dragit sig tillbaka och nu är det barmark igen. Jag har så smått börjat packa ner julen och börjat blicka framåt. Igår var jag en stund i trädgården och det infann sig en speciell känsla där ute. Det kändes i både mig och trädgården att nu är något nytt på gång. Ett nytt trädgårdsår har tagit sin början. För mig är det stort.4 kommentarer:

 1. Det er stort - vi får den gave at begynde på ny :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en stor gåva. Både jag och trädgården vill börja på något nytt nu. /Carolin

   Radera
 2. Hej
  Jag har också upptäckt ljuset. Helt underbart och din kvällsbild är verkligen ett litet vårtecken.
  Kram på dig.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu får vi börja kika efter vårtecken :-) Härligt! /Carolin

   Radera