Hem

fredag 5 december 2014

Tulpankrans

röda tulpaner julkrans

I våras när tulpanerna blommade som bäst gjorde jag en krans av tulpaner och daggkåpa. När jag var klar insåg jag att jag gjort en julkrans och tyckte inte riktigt den passade i maj trots att den var fin. Nu hade den varit helt underbar med sin kraftigt julröda färg.

röda tulpaner julkrans

Kameran är ibland ett ovärderligt trädgårdsverktyg. För visst är det så att man ibland önskade man kunde frysa tiden när trädgården rusar iväg om våren? Tack vare kameran är det ju faktiskt möjligt på sätt och vis.6 kommentarer:

 1. Din krans är helt underbar. Man blir glad av att titta på den och det är säkert den intensivt röda färgen som sprider värme i gråvädret.
  Ha en bra helg
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Jag svimmar nästan! Sitter med öppen mun och bara tittar.
  Helt makalöst vacker är den. Tror aldrig jag har sett en tulpankrans.
  ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 3. Oj vilken maffig krans! Tror aldrig jag sett npgt liknande. Vilken intensiv färg. Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 4. Makalöst vacker...wow! Tulpankrans, det var något nytt och väldigt vackert!
  Ha en skön kväll,
  Titti

  SvaraRadera
 5. Vakker! Og visst er det en julekrans :-)

  SvaraRadera