Hem

fredag 12 december 2014

När natten är som mörkast

lucia illustration carolin zander
Lucia

Min lucia skickas till alla fina bloggläsare! Och så önskar jag er en trevlig helg med många ljus i vintermörkret <310 kommentarer:

 1. Hej Carolin! Jag läser fortfarande din blogg, men har blivit så dålig på att ta mig tid att kommentera... Vilka helt fantastiska akvareller du målat senaste tiden!! Den här är så otroligt vacker och stämningsfull och jag tycker även så väldigt mycket om din lilla tomteflicka som lackar julklappar! :-) jag har kommit igång med att måla igen efter flera månaders uppehåll, det känns härligt! Och jag blir jätteinspirerad när jag ser dina målningar <3 kram Esmeralda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Esmeralda! Vad roligt att se dig här igen!! Jag har tänkt mycket på dig :-) (Och jag saknar din blogg-men förstår SJÄLVKLART att du har fullt upp :-D) Kul att du gillar illustrationerna. I ärlighetens namn är de ju målade med stor inspiration från alla de fina bilder jag tittat på så många gånger på din blogg. Tack vare dem har jag börjat använda mer färg vilket är väldigt roligt. Härligt att du också kommit igång och målat! Ibland har man sina uppehåll, men då blir det desto roligare när man har tid igen. Stor kram! <3 /Carolin

   Radera
  2. Härligt att vi kan inspirera varandra! Roligt att höra att du saknar min blogg:-) men det känns nu som att jag bloggat färdigt, kanske skapar jag en hemsida så småningom där jag kan lägga upp bilder istället. Stor kram! Esmeralda

   Radera
  3. Ja verkligen! :) Och jag förstår ditt bloggbeslut, jag vet ju själv att det kan ta upp mycket tid... En hemsida med bilder hade varit jättekul om framtiden vill så :) :) Jättekram! /Carolin

   Radera
 2. Hej igen!
  Du har väl en egen lite Lucia du. Saknar när barnen var små.
  Ha en skön familje helg
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika! Nej, det har jag inte men väl en liten tärna :-D
   Hon ville hellre vara det. I morse serverade hon mig lussekatt och
   när vi tittade ut hade det hör och häpna snöat!
   Ha en skön helg du med! /Carolin

   Radera
 3. och detsamma till dig :) Med vänlig hälsning, Annakarin

  SvaraRadera
 4. Så fin, med snurrer både på brettet og i håret :-)

  SvaraRadera