Hem

söndag 21 december 2014

Julträd och rosdrömmar

julgran

Den som kom på att man kan ha gran inomhus till jul tycker jag är ett geni. Julgran har för mig varit något med det bästa av julen så långt jag kan minnas och jag njuter av det på ett speciellt sätt. För att ha ett riktigt träd stående i vardagsrummet gör liksom att det på något sätt känns lite, lite som att vara i en trädgård.

julgran smällkaramell

Änglar och tomtar i all ära men julen är också en tid när man drömmer om kommande trädgårdssäsong. På en del av smällkaramellerna i granen har jag klistrat bokmärken med rosor. Redan nu håller jag tummarna för ett bra rosår 2015.5 kommentarer:

 1. Så fin en gran du har i din stue :)

  SvaraRadera
 2. Ja ett fin rosår vill vi ha. Jag skall göra en ny rosenrabatt nämligen.
  Fast först måste jag såga ner några stora fula cypresser.
  Du är så himla pysslig. Ficks syn på äppelkranset och kom på att en sådan måste jag nog göra.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Så juligt och fint du gjort och en riktig kalasgran. Wow vad saker du fått med.
  Önskar dig fin jul
  Anette

  SvaraRadera
 4. En riktig Bullerby gran som skänker härligt julstämning.

  Önskar dig en fin jul och nyårshelg.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Oj vilken drömgran, den tar verkligen andan ur mig!
  Kram Eva, Tinibelli

  SvaraRadera