Hem

måndag 22 december 2014

Amaryllis och hyacintplantering på bord

julgrupp hyacint amaryllis

Sådana här små bord att plantera i var vanliga förr. Har man tur kan man hitta dem på loppis som jag gjorde med detta. Numera är det mest vanliga krukor som gäller, men allt oftare ser man ändå sådana här dyka upp. Det fiffiga är att man kan lyfta upp själva krukan när man gör planteringen och sedan enkelt ställa tillbaka den.8 kommentarer:

 1. Ohh ett sådant skall jag leta efter. Eller kan man göra ett av ett vanligt gammalt bord mån tro.
  Tack för fint julkort. Fattade inte att du hade skicka med posten så jag tittade i mejen.
  Härligt överraskning.
  Ha en skön kväll.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säkert kan man tillverka ett eget om man är händig och lite klurig :-)
   Kul att kortet kom fram till sist :-) Ha det så gott. /Carolin

   Radera
 2. Vilket fint planteringsbord med så vackra amaryllis i. Jag har aldrig sett ett sånt bord förut men det väckte helt klart mitt habegär.
  En riktigt God Jul önskar jag dig!
  Anna-Jkarin

  SvaraRadera
 3. Verkligen ett fint arrangemang - och praktiskt. Vilket fynd!
  God Jul! /Eva, Tinibelli

  SvaraRadera
 4. Jag visst inte att det finns sådana! Har några gånger tittat på Ikeas små lådor i bord och undrat varför de inte gör större enheter. Men dessa vackra och behändiga finns alltså! Hoppas så att jag hittar ett exemplar någon gång.

  SvaraRadera
 5. Fint planteringsbord! Tänkte tipsa om en ny hemsida som heter Yardsale.se där man kan fynda fler begagnade saker!

  SvaraRadera