Hem

onsdag 10 december 2014

Farmor och farfars trädgård

trädgårdsblogg

Inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Regn och rusk skakar om riktigt ordentligt här hos mig idag. Jag har ramat in snöfotot ovan och hängt det på väggen. Blir julen fortsatt grön kan jag alltid drömma mig bort i bilden. Farmor och farfars trädgård är och förblir en stor inspiration och förebild för mig. Det fanns en speciell känsla av goda energier där som bara finns i enstaka trädgårdar och jag är glad att jag fick vara där så mycket som jag var. Det här snöfotot är en favorit.2 kommentarer:

 1. Som i en saga Carolin! Det där med känslan är så stort och det känner man inte på många ställen.
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker bild!
  Ja känslan betyder mycket, hoppas att ni har fått snö nu!

  God Jul, kram Ewa :)

  SvaraRadera