Hem

måndag 20 oktober 2014

Höstplanteringar

höstplantering i kruka

Att göra planteringar med lite tåligare växter är ett höstnöje värt att se fram emot. Krukorna på trappan har blivit fler och nu är höstfägringen på plats. Färgstarka blommor som aster och ljung, prydnadskål, bärljung, slingrande murgröna, plättar i luften och pumpor hör hösten till.

höstplantering pumpor

Gräs och pumpor är alltid lika fint ihop. Och prydnadskålen som går i violett går ju inte att inte tycka om!

höstkrukor pumpor ljung

Jag har skulpterat en del med mossa som jag egentligen skulle göra först till advent, men jag tycker faktiskt mossan är lika fin i hösten som till jul. Mossa är ett fantastiskt utfyllnadsmaterial som man kan forma och hitta på allt möjligt roligt med.

Jag önskar er alla en fin ny höstvecka!6 kommentarer:

 1. Tack för bra tips till mina krukor // Lena

  SvaraRadera
 2. Vad härligt höstigt det ser ut, jättefint :)
  Varma hälsningar Sofie

  SvaraRadera
 3. Jättefina höstkrukor - maffigt med så mycket på samma ställe !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 4. Så fina krukor Carolin! Kul med mossan. Skall se om jag kan få till lite imorgon.
  Annars kommer jag till dig???(skojar)
  Får alltid en längtan till din trägård.
  Allt Gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. åhhh så fint du har pyntat i din trädgård...och vilka härliga pumpor !!!
  Tänk om man hade en sån fin trädgård...jag har mest gräsmatta och ett äppelträd och några andra buskar...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag gillar verkligen din blogg..så fina foton och målningar och man får mycket ideér och inspiration..kul!

  Kram Hatty

  SvaraRadera