Hem

fredag 3 oktober 2014

Hösten skiftar färg

höstbukett

De första riktiga höstfärgerna har visat sig i veckan. En del nätter har vi haft snudd på frost och det är då den stora förändringen sker. Visst har man sett gula löv lite här och där hela sommaren, men det har berott på torkan och inte på höstvila. I trädgården har jag vattnat så den har förblivit grön men nu är höstens intåg ett faktum. Jag tycker om de vackra färger kylan ger så nu blir jag riktigt glad när jag träffar på de första färgsprakande löven.4 kommentarer:

 1. Ja nu gläds vi åt vackra Oktober!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Höstlöv och pumpor är verkligen höst och solrosen ser så fräsch ut. Mina har blommat över för länge sedan och fåglarna har till och med ätit upp de flesta av fröna.
  Ser att du har gjort hela bloggen höstfin med ny header och vackra bilder i sidebar. Tog mig en stund och tittade igenom alla dina illustrationer och slås av hur lik B är på akvarellerna. Tankarna glider iväg och jag kommer på mig själv med att fundera över hur du skulle uppfatta mig i trädgården : )
  Ha det så gott i helgen
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord Anette :-) Önskar dig en skön trädgårdshelg! /Carolin

   Radera