Hem

onsdag 16 juli 2014

Sommargranen

köksträdgård

Eftersom någon i ett tidigare inlägg här på bloggen undrade vad det var för en buske som blommade i olika färger visar jag den nu i sin helhet, sommargranen. Säkert tycker många att det är lite väl tokigt att ha en klädd gran i sin köksträdgård mitt i sommaren, men både jag och lilla B blir väldigt glada varje gång vi ser den och det är ju huvudsaken. Trädgården är för mig en glädjens och kreativitetens plats där man får göra som man vill. Jag älskar klädda granar och tycker om när det blänker och glittrar, inte bara på julen. I julas stod den lilla granen i en julplantering och jag tyckte mycket om den. När julen var över flyttades granen till en gömd plats bredvid komposten. Det kändes fel och tråkigt så när påsken kom dekorerade jag den med färgglada påskägg och den såg väldigt rolig ut. Efter det kunde jag helt enkelt inte ställa undan den igen. Det var som om granen självt sa att den ville fortsätta glittra så, så fick det bli. Sedan dess har den fått både prismor och pärlband och det trivs den väldigt bra med.9 kommentarer:

 1. Kul, härligt och tokigt! Jag blir också riktigt glad av din gran.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Nejmen oj,ja det må jag säga !
  Lycklig den julgran som kom till din fam och dig!
  Här vill nog alla julgranar och julgrisar bo
  Lena

  SvaraRadera
 3. Granen är oerhört VACKER ,men så "förvillande"att jag får tänka på detta länge,vill nog ha en sådan gran vid mina grönsaker men det känns så otänkbart Eva

  SvaraRadera
 4. Älskar den! Och din lekfulla inställning till trädgården. Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad trevligt att titta in hos dej! Vackra foton och målningar. Gillar granen sommartid. Man måste inte alltid göra precis "som man ska"!

  SvaraRadera
 6. Carolin hade jag gått förbi en trädgård som hade en sådan gran nu ,då hade jag nog fått gå tillbaka och se om det värkligen var sant,nypa mig i ärmen.
  Den är otroligt vacker i varje fall.
  Sture H

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar kreativitet. Klart att man ska ha julgranen klädd mitt i sommaren om man känner för det! Så himla fint, som en extra krydda i vardagen. Härligt! och inspirerande!

  Kram Christina

  SvaraRadera
 8. Men hallo vilken fin gran....en klädd gran med mycket fina saker i...varför inte !!
  Ha det gott!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 9. Så roligt att också ni tycker om vår gran och förstod hur fin den är! :) Nu skulle jag aldrig vilja vara utan den :)
  Tack för allt fint ni skriver! /Carolin

  SvaraRadera