Hem

torsdag 31 juli 2014

Odla tomater

odla tomater
Cocktail Tomat 'Gardener´s Delight'.

Att odla tomater är enkelt och vansinnigt roligt. Avkastningen blir hög och plantorna växer fort och mycket. Det är verkligen en sann fröjd att se dem utvecklas. Dessutom tycker jag att tomatplantor kan vara riktigt dekorativa. Särskilt de med små frukter som sitter i långa klasar likt pärlband. Var gång jag vattnar plantorna har jag gödning i vattnet. Den bästa näring man kan ge dem är Bio Bact Tomat, ett ekologiskt gödningsmedel som innehåller precis allt en tomat kan önska.6 kommentarer:

 1. Tack för tipset Caroline - dina tomater ser helt fantastiska ut !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Bio Bact kan jag verkligen rekommendera! :D Kram /Carolin

   Radera
 2. Åh, så gott! Mina tomater har också kommit igång att mogna, det känns så lyxigt, de smakar så mycket:-) kram kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att dina tomater är fina nu :) Jag blev både imponerad och förvånad över sättet
   du sådde fröna på! Alltid lika roligt att lära sig något nytt. Kram <3 /Carolin

   Radera
 3. Åh, vad gott det ser ut!
  Blir så sugen på att odla tomater, men det får bli ett projekt ett annat år :)
  Ha det fint!
  Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska Christina! Tomater är verkligen en underbar frukt :)
   Ha det fint du också! /Carolin

   Radera