Hem

torsdag 19 juni 2014

Midsommartid

trädgårdsblogg
Mamma läser i min trädgård.

Igår fick jag besök av min mamma och vi hade en fin kväll i trädgården tillsammans som jag uppskattade mycket. Vädret var vackert, stilla och lagom varmt. Vi tittade på allt som blommar och njöt av trädgårdsstunden så som man ska. Vi åt också de första jordgubbarna och inledde midsommarhelgen på ett stillsamt sätt så som jag tycker om. Mamma läste i en bok och jag gick en kvällsrunda med kameran.

cottage garden
Sommaren visade sig från sin allra bästa sida och jag njöt i den lilla stunden.

damascenaros ispahan

Damascenarosen 'Ispahan' spred sin doft i kvällsbrisen och det kändes väldigt fint att fira sommaren på den plats jag älskar mest av allt, min trädgård. Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar och att ni firar den så som ni själva vill.4 kommentarer:

 1. Ohh Caroline vad fint. Tänk om min dotter hade gillat trädgård?
  Jag skulle så gärna vilja vara i din trädgård när rosor och pioner blommar.
  Ha en skön midsommar
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du kan hälsa på nästa sommar. En trädgård blir ju vackrare med åren :)
   Detsamma önskar jag dig. /Carolin

   Radera
 2. Så fina bilder! Min mamma är borta sedan länge, men nog sitter hon ibland och läser med mig i kvällsljuset. Glad midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör hon alldeles säkert! Glad midsommar önskar jag dig. /Carolin

   Radera