Hem

lördag 3 maj 2014

TRÄDGÅRD I KRUKA

trädgård i kruka annika christensen ulrica otterling
Underbara boken Trädgård i kruka av Annika Christensen & Ulrica Otterling.

Nästan varje dag tittar jag i boken Trädgård i kruka. En hel bok om odling i kruka med de mest inspirerande och finaste krukplanteringar jag sett. Det bästa är att boken sträcker sig över hela året, det gillar jag. Boken är fullproppad med alla tips och råd man kan tänka sig. Jag har den som blädderbok att titta i under lediga stunder eftersom den är så fin och varje gång jag tittar upptäcker jag något nytt. Duktiga trädgårdsfotografen Annika Christensen har tagit de fantastiska fotona som jag tycker så mycket om. Extra roligt är att jag fått en helt ny syn på både toffelblomma och prydnadsgräs sedan jag köpt boken. Annika har förmågan att genom sina bilder kunna lyfta fram växer så att man ser dem ur nya perspektiv, imponerande och riktigt roligt tycker jag!5 kommentarer:

 1. Blommor i kruka gillas, då slipper man rensa ogräs:)
  Ha det fint! Christina

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset !! Eva

  SvaraRadera
 3. Det finns väl nästan inget roligare än att få göra olika krukarrangemang!

  Och du, jag förstår att du älskar din trädgård, fantastiska bilder du visar. Galet många och vackra tulpaner!

  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej Carolin!
  VAd kul om jag kan inspirera med mina planteringar.
  Tack för fint inlägg.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör du verkligen Annika :)
   Och jag hoppas att många hittar din bok! /Carolin

   Radera