Hem

måndag 12 maj 2014

Löjtnantshjärta

löjtnantshjärta lamprocapnos spectabilis
Löjtnantshjärta Lamprocapnos spectabilis.

Jag och Lilla B har varit och hälsat på närmsta familjen några dar, mina föräldrar, mormor och morfar och farmor. Det var efterlängtat och roligt men jag kan inte förneka att jag tänkte på trädgården varje dag vi var bortresta. Jag längtade såklart efter växterna lite då och då, för är det någon gång som är extra svår att skiljas från trädgården så tycker jag det är just i maj. När vi kom hem gick vi förstås en trädgårdsrunda för att se vad som hänt medan vi var borta. Det hade regnat fint här hemma och därav växt så det knakat. Löjtnantshjärtanen har sträck på sig rejält och briljerar med långa bågböjda stjälkar kantade av hjärtan, en underbar syn.6 kommentarer:

 1. Jeg læste engang at et havemenneske, var een der satte sin rejsetaske foran hoveddøren og gik en haverunde, inden hun låste sig ind i sit hus :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, nu svek språkkunskaperna mig?! Men säkert skrev du något bra :D :D /Carolin

   Radera
 2. Visst behöver vi våra nära och kära och våra växter :) Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så :) Jag har en familj med människor och en med växter :) /Carolin

   Radera
 3. Jag förstår att du njuter av din fantastiska trädgård <3 Det gör även jag och alla andra som kommer hit :) Löjtnantshjärtan har jag lagt märke till först i år, ser en buske varje dag när jag och lillen, hunden och katten är på promenad. De är såå vackra. Det ska få flytta in på vår bakgård med :) Jag hoppas att allt är bra med dig fina Carolin <3 Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löjtnantshjärta tycker jag du ska skaffa dig :) Tror nog den skulle trivas fint hos dig, den passar dig på något filurigt sätt <3 Kram /Carolin

   Radera