Hem

söndag 4 maj 2014

Jag borde

trädgårdsblogg

Det finns ganska många borden nu, som att städa inomhus eller skriva inköpslista till mataffären till exempel, men ändå går jag ut. Trädgården känns som en magnet. Inte konstigt att man kommer på sig själv med att vara ute hela tiden. Har jag gått in märker jag snart att jag gått ut igen!

blogg trädgård
Rododendron Rhododendron roxieanum 'Blewbury' i fint sällskap av tulpaner.

Men kanske är det tur, för nu går det undan och det är lätt att missa något. Ibland blir det underbara extra kort. Så var det med den lilla, lilla rododendronen 'Blewbury'. Hon blommade ljuvligt som en vårdröm med fluffigt vita blommor, sedan kom frosten och nu återstår bara hennes gröna kläder.5 kommentarer:

 1. Åhh så vackert !!
  Ha det gott och kram från bia!

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar hos mig, nu fick jag möjlighet att hitta till din härliga och fina blogg. Hit kommer jag tillbaka.
  Det var som om jag skrivit det här inlägget själv, hihi. Så känns det verkligen nu; man vill hinna allt, bara vara ute, men måste göra en del "tråk" också.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och "tråkgörat" blir extra trist nu när trädgårdslivet är så underbart :D Kram /Carolin

   Radera