Hem

fredag 11 april 2014

Vårkrans

vårkrans
Vårkrans av pärlhyacint, narciss och pensé.

I går kväll plockade jag och Lilla B blommor i trädgården för första gången i år. Det var så klart en härlig känsla. Jag har längtat efter att binda kransar länge och det kändes i fingrarna att jag saknat det när jag satte igång.12 kommentarer:

 1. Läckert! En vår krans i Sveriges färger, men jag skulle aldrig ha hjärta att plocka så många blommor. Vilken lyx!

  Önskar dig en finhelg
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Oj, så fin påskkrans ! Så mycket blommor tänker jag, fast det finns det nog hos mig också, men jag kommer inte ihåg allt man kan göra med dem.
  Trevlig helg
  Luna

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Riktigt så mycket blommor har vi inte här ännu. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Den här kransen verkar vara en luring. Det är inte så mycket blommor i den som man kan tro. Kransen mäter bara 20 cm och är gjord av mycket små blommor och ett tiotal penséer. Penséerna måste plockas i vilket fall som helst, annars blir de gängliga och slutar blomma. Roligt att ni tycker den är fin :) /Carolin

  SvaraRadera
  Svar
  1. ....kom på att det måste vara miniatyr narcisserna som lurar ögat. De ser ju faktiskt likadana ut som stora sorter, men tittar man på pärlhyacinterna förstår man nog hur litet allt egentligen är :)

   Radera
 5. Åhh så underbar den här kransen är! En riktig vårkrans:-) stor kram till dig <3 Esmeralda

  SvaraRadera
 6. Ååå vilken härlig vacker svensk krans!! /Knatten

  SvaraRadera
 7. Jättevacker krans! Underbar...
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
 8. Så vackert / Eva

  SvaraRadera
 9. ÅH! Dina kransar är bland det vackraste jag vet!! Riktiga glädjespridare, precis som du och din fina blogg. Jag hoppas att du har det toppen, här springer tiden fram men jag tänker på dig! Stor kram och massa kärlek från oss <3

  SvaraRadera
 10. Så fin en vårkrans ! Glæden ved at kunne plukke blomster i egen have, den er stor og vidunderlig :)

  SvaraRadera
 11. Oj, oj, tack snälla vad fint ni skriver allihopa! :D /Carolin

  SvaraRadera