Hem

tisdag 22 april 2014

Tulpanmorgon

blogg trädgård

Just nu lever jag med mina tulpaner. Tittar och lägger märke till hur de växer, skiftar i färg och för var timma som går erövrar ytterligare en bit av trädgården.

darwintulpaner

Igår bestämde de första darwintulpanerna sig för att börja visa färg.

blogg trädgård
Den sena våren är storslagen och fantastisk på så många sätt. Jag älskar mina lökväxter och jag älskar deras vår!5 kommentarer:

 1. Tack för titten!!....oj vilken vacker trädgård du har...och vad långt blomningen har kommit hos er!!!.....här i zon 4 har det inte kommit så långt ännu, men våren är ovanligt tidig här i år....björken börjar slå ut och det har börjat knoppas på alla buskar och blommor...jag har också jobbat som florist ett litet tag....men jag är inte utbildad.....det var en härlig tid....men nu är jag "hemmafru", hihi....och trivs förträffligt;)....ha det gott!
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Du godeste hvor er det smukt !!
  Tak for at tage os med :)

  SvaraRadera
 3. Vackert nu hinner vi trädgårdsälskare knappast att vara inne visst är det härligt Lena

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk tulpanfest det är hos dig! Underbart vackert.

  /Anette

  SvaraRadera
 5. Lökväxterna förtjänar verkligen uppmärksamhet <3 De är fantastiska på så många vis. /Carolin

  SvaraRadera