Hem

söndag 27 april 2014

Tulpankrans

blogg trädgård

Det har varit en fantastisk trädgårdshelg. Vi har häckande småfåglar i trädgården och för ett par timmar sedan mötte vi en igelkott i det höga gräset bakom trädgårdsbänken. Jag har också gjort en tulpankrans. Har gått och kikat på de här båda sorterna ett tag och insett att deras färger gifter sig. Då är det svårt att motstå. Och nej, jag tycker inte att det är synd att plocka så mycket blommor. Jag pepprar min trädgård med färg i form av blommor mycket för att jag ska kunna arbeta med dem. De är som färg för mig och jag målar tavlor med deras fantastiska nyanser.

blogg trädgård

Darwinhybridtulpaner 'Apricot Impression' och pingstliljor såklart.

blogg trädgård

Triumftulpanerna 'Indian Summer' är makalöst vackra!5 kommentarer:

 1. Vilken ljuvlig krans, och fantastiskt vackra tulpaner!
  Ha en fin vecka!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Helt betagande krans! Underbar färglek du bjuder på, inspirerande!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Blomster ! Jeg er vild med din overflod :) Og efter min mening, så må man gerne plukke :)

  SvaraRadera
 4. Oj for en vakker tulipankrans Fargerik vår hos deg
  Nydelig

  SvaraRadera
 5. The tulip wreath is absolutely gorgeous. I love the blending of the two colors. Thanks for sharing it.

  SvaraRadera