Hem

tisdag 29 april 2014

Meningen med livet

blogg trädgård

Ibland händer det att folk frågar om jag känner press över min trädgård, särskilt ofta frågar de som nästan aldrig är ute och väldigt ofta är bortresta. Jag förstår hur de tänker och förstår att de inte förstår. Vad jag än väljer att svara vet jag att det jag säger ändå inte kommer att nå fram. För de har inte lärt sig älska jorden, de har inte insett hur mycket en trädgård kan ge i upplevelse, kreativitet, kärlek och klokhet. Jag känner mig ledsen när jag tänker på dem och tycker synd om dem också. Kanske tycker och tänker de detsamma om mig? Men jag behöver inte packa väskan och fara härifrån som de. Jag längtar aldrig bort. Jag är nöjd. Jag behöver inte flyga till andra sidan jorden för att upptäcka och uppleva. Det stora och det lilla finns redan här, just nu, just här. Jag behöver inte leta efter något större, roligare eller bättre och det är väldigt skönt. Meningen med livet har jag här.

vårträdgård

Jag älskar min trädgård.11 kommentarer:

 1. Maria Lööf Insjön29 april 2014 20:25

  Vad fint skrivet!Du satte ord på det jag känner.Trevlig Valborg och tack för en fantastisk blogg!

  SvaraRadera
 2. Du har en fantastisk trädgård - rena drömbilderna !
  Ha det så gott och trevlig helg !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Härlig att du tycker så ;)))).......vackra bilder, med så mycket fina blommor !!....liten fin fröken på bilden också ;)
  Kram bia....ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Vilket fint inlägg, du kan vara lycklig som hittat meningen med ditt liv och att den finns så nära:-) det är nog få förunnat tror jag! Hoppas att du hade en trevlig Valborgsmässoafton igår, stor kram till dig! /Esmeralda

  SvaraRadera
 5. TACK för din Blogg i dag !
  Lena

  SvaraRadera
 6. He he bra skrivit du har bra reda på dig fast du är ung
  Evert

  SvaraRadera
 7. Hej på er allihopa och tack för era fina ord :) /Carolin

  SvaraRadera
 8. You have a beautiful garden and it is obviously a labor of love for you. The important thing is that you are doing what makes you happy. Non- gardeners don't understand but that is OK because everyone is different. You neighbors are lucky that they can enjoy the view of your garden. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 9. Yes Donna, everyone is diffrent, that's true and I'm realy happy that I have my hobby at home. /Carolin

  SvaraRadera
 10. Alltså, shit vad fint du har det! Varför kommer aldrig jag ihåg att sätta en massa lökar på hösten så att jag får njuta såhär års?

  SvaraRadera
 11. Jag förstår dig precis! Så känner jag med mitt måleri, det är vad jag behöver, grunden för allt <3 Jennie

  SvaraRadera