Hem

torsdag 24 april 2014

En trädgårdsvän

blogg trädgård

I går fick jag besök av en trädgårdsvän. Hon är lika tokig i blommor och grönt som jag är. Vårglädjen växte så det knakade och sprakade när vi tittade på allt som finns att uppleva i trädgården just nu. Orden har svårt att räcka till när jag ska beskriva hur mycket min vårträdgård betyder för mig. Och det är förstås fantastiskt att få uppleva det tillsammans med en likasinnad.

darwintulpaner

Tulpanerna visade upp sig från sin allra bästa sida.

gammaldags pingstlilja

Och pingstliljorna var så underbara som just bara de kan.

blogg trädgård

Vi firade våren med en tårta och jag kände glädje spira ända in i benmärgen!6 kommentarer:

 1. Jeg kender den følelse af at noget er så smukt og så dejligt, at man er nød til at dele det med nogen ! Hvis det så er et menneske med de n samme interesse og glæde- så bliver det bare endnu bedre. Og kage :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Delad glädje blir verkligen dubbel glädje, så roligt när man kan få dela trädgårdspassionen.
   Detta är själens lyckoämne för mig :)

   Radera
 2. Din trädgård ser helt fantastisk ut med alla tulpaner - så vackert komponerat !
  Jag har som målsättning att plantera 100 tulpanlökar om året så kanske, kanske det blir så där vackert till slut !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska göra! :) Ha det gott i din fina trädgård. Kram /Carolin

   Radera
 3. Underbart vackert i din trädgård. Där förstår jag att du kan vandra runt och njuta. Kul att få dela det med en intresserad vän.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är det underbart ute :) Att få dela glädjen är ju ännu bättre :) Kram /Carolin

   Radera