Hem

fredag 7 mars 2014

Pingstlilja

pingstlilja Narrcissus poeticus
Lilla Fröken Pingstlilja

Det blir en hel del dagdrömmande och längtan efter de vårblommor som snart ska visa sig. Tänkte på en blåsippa när jag satte igång med min bild, och överraskades när jag såg att hon blev en pingstlilja. Men det är klart, jag har ju inga blåsippor i trädgården. Kanske var det därför hon bytte skepnad.10 kommentarer:

 1. Med din pingstlilja kommer vår och värme så klart så fin hon är / Maria :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som du har rätt, fantastisk vårdag vi haft idag :) /Carolin

   Radera
 2. Härlig bild, blomsterbarn. Så roligt att hitta din blogg.
  /Kiki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tyckte om målningen och välkommen hit :) /Carolin

   Radera
 3. Haha :) det är roligt när målningen blir något helt annat än vad man tänkt sig! Åhh vad jag längtar efter pingstliljorna, vi har några få i vår trädgård. Hoppas att du har en fin helg i vårsolen Carolin! Kram Esmeralda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :) Då känns det nästan som om någon annan gjort den... Jag längtar också efter pingstliljorna :) Dina kommer få sidolökar så du får fler för varje år ;) Detsamma önskar jag dig! Kram /Carolin

   Radera
 4. Du målar så söta bilder. Tänker på när jag gick i skolan och vi skulle vara alla vårblommor, det var kul tyckte jag.Nu finns knappt den fantasin kvar os barnen.Vad glad jag blev när jag såg reportaget om dig och din trädgård, Så fint och harmoniskt det såg ut. Jag började undra vart du tagit vägen men nu förstår jag. Härligt att du kommit tillbaka det är så roligt att kika in till dig.
  Ha en fin söndag i solen
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tycker om mina målningar :) Hoppas du också har det härligt i solen, vilken dag vi fick idag! Kram /Carolin

   Radera
 5. Så söt bild och den har ju fått ett eget liv annars skulle det väl blivit en blåsippa..

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera