Hem

söndag 16 mars 2014

Jag och humlorna älskar vårt krokushav!

vårkrokus crocus vernus
Vårkrokus Crocus vernus

Soliga dagar har lockat mina krokus i blom. Med krokusarna öppnas sakta porten till en ny värld. En ny årstid har gjort sitt intåg i trädgården och nu är det definitivt vår. Härligt och alldeles, alldeles underbart. Jag vet inte om det är jag eller de nyväckta humlorna som uppskattar krokusblomningen som mest. Men varför fundera över det, den räcker och blir över för oss allihop. Igår hittade också en citronfjäril hit. Vilken lycka det var att se den!

vårkrokus crocus vernus 'pickwick'
Krokusen 'Pickwick' är klädd i festligt randiga dräkter.12 kommentarer:

 1. Ljuvliga bilder! Vi som bor i norr får passa på att njuta av din krokusar (tillsammans med humlorna)! Hälsningar Jenny

  SvaraRadera
 2. Åh så fantastiskt! Underbart när de är så många tillsammans:-) stor kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är verkligen fina i massverkan! Kram till dig med :) /Carolin

   Radera
 3. Wow, vilket hav! Jättevackert.
  Må så gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man hajar liksom till var gång man går förbi, härligt är det :) /Carolin

   Radera
 4. Nu har vi glada färger att titta på det är ju så skönt! Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, efter en lång vintervila känns det att det är sådant här som ögonen längtar efter :) /Carolin

   Radera
 5. HÄRLIGT! Vilket vackert hav av krokus. Sköna vågor som skvalpar skönt mot vintertrötta ögon och bleka näsor :-)
  Håller med dig om att Alla njuter av de nya tiderna. Kan berätta en hemlis...fniss...Jag är livrädd för små randiga stickdjur men på våren kryper jag glatt så nära att Vi nästan krockar ;-)

  Stor Vårkram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske krokusarna kan bota din rädsla för randiga flygfän? Det hade ju vart super :) Stora vårkramen till dig med /Carolin

   Radera
 6. ÅH vad underbart och vackert!! Dina inlägg gör mig alltid glad ända in i själen! Finaste Carolin! Jag har sett en och annan krokus i en bortglömd rabatt här på ön. Dina är som himlen. Så mycket kärlek och omtanke <3 Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir glad att du blir glad :) Och för mig är det just kärlek jag känner när jag ser dem <3 /Carolin

   Radera