Hem

söndag 23 februari 2014

Fjärilar i magen

trädgårdsblogg
Dagens trädgårdsstund gick i kärlekens tecken.

Bianca lekte med rosblad som hon plockat av våra numera vissna alla hjärtans dags rosor. Det såg så fint ut där hon spridit ut de röda bladen på marken att jag gick in efter kameran. Tjälen har förresten släppt helt och hållet. Det är verkligen en ren fröjd att kunna arbeta med jorden igen! Jag har grävt tre större gropar som står redo för plantering när växterna rullar in till plantskolan. Glatt fladdrande fjärilar i magen är ett faktum när jag tänker på att våren och en ny trädgårdssäsong ligger runt hörnet.6 kommentarer:

 1. Så fint och nu är det bara att vänta på att våren ska komma på riktigt.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Så himla vackert och den där underbara känslan att få sysselsätta sig med det en gillar bäst! Det sprider glädje ;)
  <3 <3 <3 Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att få göra det man brinner för blir viktigare och viktigare för mig. Nu har jag lärt mig prioritera och det gör att jag hinner det som gör att jag kan må bra :) Jag önskar så att jag kan komma på din utställning. Jag tycker väldigt mycket om alla dina målningar som har inspirerat mig mycket! Det har satt fart på mitt eget målande också :) Det är jag väldigt glad och tacksam över. Nu står färg och penslar framme så det är bara att sätta igång när en bild dyker upp i fantasin. <3 Kram /Carolin

   Radera
 3. Det känns så underbart att det är mjukt i marken igen! Jag har också fjärilar i magen:) stor kram! <3 Esmeralda

  SvaraRadera