Hem

torsdag 28 november 2013

Julängel i min trädgård

julplantering
Jag gjorde om trädgårdsängeln till julängel. Nu bär han en gloria av flätade videkvistar.

Sedan i våras har han suttit i en av mina rabatter, blickat ut över växtligheten och hållit ett vakande öga över allt som hänt. För ett par veckor sedan när jag som bäst höll på med höststädningen i trädgården fick jag rätt som det var se honom gråta. Luften var fuktig och blöt. Flera stora tårar trillade nedför hans kinder. Det kändes som om han läste mina tankar. Jag som planerade att lyfta in honom i förrådsboden för vintern. Då kom jag plötsligt på andra tankar. Han verkar ju trivas här ute, så varför inte låta honom fortsätta vara det? Jag hoppas och tror att han ska slippa frysa sönder.

Julros Helleborus niger

Julros Helleborus niger8 kommentarer:

 1. Så vackert att hjärtat nästan brister. Kram!

  SvaraRadera
 2. så fint du skriver och tänker Lena

  SvaraRadera
 3. Så vackert och fint att han ville vara kvar ute över vintern. Jag tror att han är en skyddsängel hos er, ser till er lite extra :) Direkt när jag såg det första fotot tänkte jag, "Åh detta foto vill jag måla av". Jag har tänkt så MÅNGA gånger när jag tittat in på din blogg :) Om du hade varit ok med det hade det kanske kunnat bli ett litet projekt någon gång? :)

  Tack finaste Carolin! Jag blir glad varje gång jag tittar in i skattens hörne så jag tror att bebisen ska trivas där :) Så fint att du och Lilla B tittat på mina målningar, och att hon tyckte om dem. Barn är verkligen ärliga! Så det tar jag som en riktigt stor komplimang :)

  Ha en fin fredag nu, stor kram <3 Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart får du måla av mina bilder!! :D Det hade ju bara varit roligt. Jag gör det själv ibland och så småningom tänkte jag lägga upp dem här i bloggen :) Jättekram till dig <3

   Radera
 4. Jättefin idé att låta ängeln stanna ute! Han passar så bra som julängel och bilderna är så vackra och stämningsfulla:) verkligen jul i trädgården! Hoppas att du har en fin helg Carolin! Kram Esmeralda

  SvaraRadera