Hem

måndag 11 november 2013

I frost och dimma

luktärt lathyrus odoratus
Luktärt Lathyrus odoratus.

Luktärterna har buntat ihop sig själva och bugar djupt tillsammans med några närstående plantor krondill. Jag känner mina luktärter väl och ser på dem att de inte tänker komma tillbaka. Idag måste jag tyvärr tacka dem för i år. Till våren petar jag nya ärtor i jorden.

blogg blommor
Kombinationen frost och dimma gör trädgården magisk.

populär trädgårdsblogg

De frostnupna ringblommorna är minst sagt hänförande vackra.10 kommentarer:

 1. Så otroligt fint! Frost är så fantastiskt vackert:-) underbara bilder Carolin! Längtar nästan efter att den ska komma hit också när jag ser dem... även om det innebär att det blir kallt också. Hoppas att du har en fin kväll! Kram Esmeralda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer nog till dig också, tids nog :) Jag håller tummarna för snö till första advent. Det tycker jag så himla fint! Detsamma till dig! /Carolin

   Radera
 2. Det ser helt underbart ut. Även här var det frost imorse men det såg jag mest på altanplankorna. Det är mycket vackrare på blommor och grönt :)

  Jag gör precis som du när jag ska försöka förhålla mig till någon som jag har svårt att förstå. Det tycker jag är bland det svåraste som finns. När en liksom MÅSTE för att den personen finns i ens närhet. Det löste sig till det bästa efter de möjligheter som fanns så det var skönt.

  Tack fina du, jag tänker på dig med och hoppas att du har det bra! <3 Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med. Särskilt på blommor är frosten fin :) Skönt att höra att det löste sig till det bästa för dig! Kram /Carolin

   Radera
 3. You have make beautiful frost photos!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 4. Väldigt vackert och årstiderna har sin charm även denna. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så! Särskilt mycket vän har jag varit med november i år :) /Carolin

   Radera
 5. Det blir något trolsk över de ljusrosa blommorna och frosten. ett mycket vackert sätt att "ta farväl".
  Kan behövas i denna gråruggiga tid.
  Stor Kram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen. Jag tar farväl av dem en och en nu när jag är ute, men herre gud vilken säsong vi haft i år. Snart är det ju vår igen, helt fantastiskt! Och jag håller tummarna för en tidig vår 2014!! :D Kram /Carolin

   Radera