Hem

torsdag 17 oktober 2013

Färglek i hösten

höstkrans

Jag gjorde en krans av torkade ringblomsblad och de fina frukterna från prydnadsapeln 'Gorgeous'. Oktober är stundtals en fantastisk färgmånad. De torra blombladen känns som tårtströssel och äpplena lyser som karameller. Sådana där färgglada karameller som man kan köpa på danmarksfärjorna i burk och som ligger i ett vitt pulver. Fick glada minnen när jag tänkte på det.

blogg trädgård

En ringblomsplanta överraskade med extra stora och fyllda blommor. Av henne har jag tagit frön. Nästa sommar växer hennes blombarn vidare. Som trädgårdsmänniska har man alltid något att se fram emot.7 kommentarer:

 1. Åhh, en sån vacker färglek i Hösten.
  Min mesta kärlek till naturen befinner sej i den här årstiden :)

  SvaraRadera
 2. Åh, så underbart vacker den är. Fantastiska färger:) håller verkligen med dig, i trädgården finns det alltid något att se fram emot!
  Önskar dig en fin helg! Kramar från Esmeralda

  SvaraRadera
 3. Hahaha....Jag kom att tänka på skolans råkostsallad av riven vitkål och morot med lite lingonsylt :-)
  Nyfiken fråga...-Har du limmat fast det torkade? Söt och färgglad blev den och ser faktiskt god ut.

  Höstkram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, du gör mig hungrig! :) Jag gillade alltid skolmaten till skillnad från många andra :D
   Ja, jag använde limpistolen där, brände mig en massa på händerna - men det brukar ju ingå när
   man använder den ;)

   Höstkram till dig med! /Carolin

   Radera
 4. Så grann! Det gör en verkligen glad :) Duktigt duktiga du <3

  Tack snälla!! Åh, jag älskar när jag kan inspirera andra! Det ska bli så spännande att se dina fina familjebilder :)
  Ha det bästa fina Carolin <3 Jennie

  SvaraRadera
 5. Men vad häftigt. Undrar vad alla får sina idéer ifrån jag knycker så mycket jag kan.känns det som.
  ha en underbar dag
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul om du blir inspirerad :) Själv önskar jag somliga stunder att mina ideér tog slut så mitt huvud kunde vila ;/ Tränar på det nu, att gallra så att jag ska göra "lagom" mycket... Ha det så bra du med, kram /Carolin

   Radera