Hem

måndag 26 augusti 2013

Krondill och ringblomsblad

ätliga blommor

Bänken har blivit min favoritplats. Det är mitt ställe där jag kan sitta och tänka i lugn och ro. Ibland tuggar jag i mig en dillkvist eller rullar en bit mellan fingrarna, bara för att det luktar så gott. Lilla B äter hellre ringblomsblad. Emellanåt försöker hon få mig att tycka om det, men det är svårt måste jag erkänna. Det finns en uppsjö av ätliga blommor men hur goda är de? Men det är klart att maten blir ju vansinnigt fin och rolig att titta på om man dekorerar den med blommor.5 kommentarer:

 1. Så fint dillen blommar, precis som på din vackra månadsbild! Bilderna som du tar på trädgården och din dotter får mig att associera till Tascha Tufors bilder, så vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör mig fantastiskt glad att du tänker på Tasha när du ser bilderna :D
   Allt gott till dig!

   Radera
 2. Fantastiskt! Visst är dillen vacker, och de luktärtorna alltså.. så himla fina. Söta barnet med, gör sig så bra bland blomstren :)
  Sv: Tack så hemskt mycket fina du! Och jag blir lika glad av att titta in hos dig!! :)
  Ha en finfin tisdag <3 Jennie

  SvaraRadera