Hem

onsdag 15 maj 2013

Tripp trapp trull

vårplantering
Tusensköna Bellis perennis

Jag älskar att plantera. Bäst känns det när jag får gräva direkt i marken men krukor och urnor är kul det också. Men då vill jag gärna ta ut svängarna och fortsätta planterandet utanför krukan. Jag kallar det tripp trapp trull metoden. Det är inte bara roligt att plantera så utan också väldigt fint, tycker i alla fall jag. Då får man intrycket av att blommorna inte är fast i krukan utan kan röra sig lite grann, liksom trippa ut bland de andra växterna på marken. Här har jag planterat tusenskönor. De första i urnan, en våning längre ner i en korg och den sista plantan står med rötterna direkt i marken.2 kommentarer:

  1. Snyggt! Den idén stjäl jag rakt av ;)
    Kram Affi

    SvaraRadera
  2. Så VACKERT du har det med alla dina vårblommor. Ser sagolikt fint ut:)

    Solskenskram / Therése

    SvaraRadera